keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Yksi ihana kevätpäivä

Huomenta!
eilinen päivä meni tosiaan sitten mökillä. Mökki on avokin vanhempien ja sijaitsee n. 40 km päässä meiltä. Se on pelkästään kesäasuttava, eikä siellä pysty vielä valitettavasti yöpymään. Eilen ilmakin suosi meitä ja aurinko paistoikin koko sen ajan pilvettömältä taivaalta. Tehtiin notski vähän syrjäisempään paikkaan ja veisteteltiin makkaratikut :) Jos idea mökillä käynnistä ei olisi tullut niin extempore, niin olisin voinut kokata meille mukaan jotain muitakin herkkuja. Eväinä nyt sitten toimi vain grillimakkara, itsetehty kinkkupiirakka ja jälkkäriksi oli kieliviinerit. Hyvin nekin riitti ja niinhän se ainakin omasta mielestä on, että melkeinpä mikä tahansa maistuu hyvältä ulkoilmassa notskin ääärellä. Koiruudetkin nautti ihanasta ilmasta ja pitkästä lenkistä jonka tehtiin. Kira pääsi pyristelemään vähän vapaanakin :) Kovasta tuulesta huolimatta saatiin notski syttymään ekalla yrittämällä, vaikka kummastakaan meistä ei ole oikeen eräihmisiksi :D

Vaikka mökillä onkin mukavaa, niin en pidä itseäni ns. mökki ihmisenä. Viihdyn kyllä siellä, mutta tietyissä määrin. Eli niin kauan kun on tekemistä, eikä pitkästy. Varmaan sellanen 3 pv. on ihan maksimi mulle. En ole vaan tottunut sellaseen, aina hetken ajan päästä kaipaa takaisin sivistykseen ja muiden ihmisten keskelle. Voi tietysti olla, että asiat olisi toisin jos mulla tai omalla perheelläni olisi oma mökki, jolloin siellä voisi olla hieman vapaammin ja touhuta kaikkea puutarhahommista remppajuttuihin :)

Tässä hieman fiilistely kuvia :)


3 kommenttia:

 1. Mun blogin puolelta löytyis sulle tällanen pien tunnustus:)

  http://nannestyle.blogspot.com/2011/03/versatile-blogger.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nanne! hauskaa, pitääpä ottaa työn alle, jos sitä sais keksittyä itestä 7 ei niin pahaa paljastusta :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, minäkään en pidä itseäni mökki ihmisenä. Tarvitsen ympärilleni tietyt mukavuudet. Mutta mökeillä on aina silloin tällöin kiva käydä.

  VastaaPoista