tiistai 29. maaliskuuta 2011

Joko taas tulppaaneja?

Huomenta ihanaiset!
Mitäs muuta minä eilen roudasin kaupasta kotiini, kun tulppaaneja? Aina yrittää miettiä vaihtoehtoja, mutta päätyy aina samaan :) onhan ne kauniita, joten miksipä ei.

Tämä bloggailumaailma on kyllä niin ihana, millään en enää luopuisi tästä! :) tätä kautta löytää uusia ystäviä ja päivittäin törmää uusiin aivan ihaniin blogeihin ja löytää omaankin kotiin niistä uusia ideoita!  Johannalla oli hiljattain mukava postaus blogissaan, missä hän kertoi uusista löytämistään blogeista, sieltä löytyi taas omaankin listaan ihania uutuuksia!

Ensi viikon maanantaina se sitten starttaa! mun työharjoittelu, aivan mahtavaa :) sitä on odotettu! Nyt oonkin ajatellut ottaa spurtin opiskelumateriaalien kanssa ja kerrata ennen alkavaa viikkoa, nyt kun on vielä hyvin aikaa. Saa nähdä, jos sitä kautta vaikka rapsahtaisi kesätöitäkin... Huomaatteko kuinka kaikki on tänään ihanaa ja mahtavaa? :D kyllä tuolla auringon näyttäytymisellä on vaan vaikutusta asiaan!
















































Ihanaa päivän jatkoa! :)

12 kommenttia:

  1. Sama juttu kukkien kanssa, et aina tulee ne tulppaanit napattua mukaan, mut toisaalta kun ostaa eri värisiä, niin ei kyllästy :) Nuo ovatkin tosi kauniin väriset.
    Mulla on 2 tuollaista kehystä, mitä sulla on kuvassa ja jotenkin tyhmänä en ajatellu et ne vois olla makuuasennossakin :S Olen suunnitelemassa kollaasiseinää ja siihen olisisvat tulossa :)

    Kivaa viikon jatkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Itse yritin myös sovittaa tuota kehystä seinälle pystyasennossa, mutta en löytänyt sille sopivaa paikkaa. Lopulta se päätyi sitten vaakaasentoon tuohon lipaston päälle :)

    Oi, kollaasiseinä kuulostaa mielenkiintoisella. Laittelehan kuvia kun valmistuu :)!

    VastaaPoista
  3. Tulppaaneita täälläkin maljakossa pönöttäny pitemmän aikaa,on ainakin jotain keväistä,aamulla oli mittarissa -16 astetta=( Nyt onneksi aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta,lupailee kevättä?
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  4. -16 astetta aamulla, hui... toivottavasti sinnekkin suuntaan saadan pian kevättä!
    Täällä aurinko myös ilostuttaa pilvettömältä taivaalta :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä vain nuo tulppaanit tuovat kevään ja kesän mieleen:)Kiitoksia kivasta blogista, jota on ilo seurailla ja bongata samalla omaan kotiinsakin uusia ideoita:)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi,
    Ilo on minun puolellani! mukavaa, että olet viihtynyt :)

    VastaaPoista
  7. Heippa!:)

    Ensi kertaa täällä visiitillä ja kaunis blogi löytyikin... Klikkasin itseni lukijaksi ja jos sinulle sopii niin linkitän omalle suosikkilistalleni?! Mukavaa viikon jatkoa! <3

    Terveisin Minttu

    VastaaPoista
  8. Hei vaan Minttu!
    Kävin jo kurkkailemassa sinunkin blogia, kunhan linkitän itseni vielä lukijaksi:) Ihanaa löytää päivittäin kauniita uusia blogeja ja tuttavuuksia. Pian tuo minun listani on loputon :D

    Sopii kyllä, että linkität suosikkilistalle. Kiitos ja mukavaa viikon jatkoa sinullekkin <3

    VastaaPoista
  9. Se on jännä, mitne paljon iloa pieni tulppaanikimppu tuo!

    Oikein ihanaa maaliskuunloppua toiselta yhdeltä iloiselta!

    - Jaana "Kainunkadulta"

    PS. Ihana, että eksyin sivuillesi, itse kun olen mielestäni juuri samanlainen ilopilleri! Taidan käydä useaminkin hakemassa energiapiikin luotasi!

    VastaaPoista
  10. Jaana,
    Ihana kuulla jos jaan energiaa muillekkin. Tuntuu, että näin kesän tullen minusta kuoriutuu taas ihan eri ihminen mitä olin talvella. Se synkkyys masensi, nyt riittää taas energiaa :)

    Mukavaa jos voin olla piristysruiskeesi :D

    VastaaPoista
  11. Ihania tulppaaneja! Myös kuvat mitä oot ottanut on kauniita :)

    VastaaPoista
  12. Nirso,
    Kiitti ja kiva jos pidit kuvista! :)

    Tulppaanit on kyllä niin kauniita. Väriä kun vaihtelee niin ei pääse kyllästymään :)

    VastaaPoista